T6 standard lingŘistic
  Sessió anónima. Premi aquí per identificar-se. Idioma:  Versiˇ en catalÓ Versiˇ en espanyol

Visiti la zona de clients

La zona de clients Ús una Órea de treball que mantÚ la privadesa de les relacions del client amb T6 EstÓndard LingŘÝstic.

╔s una zona personalitzada i privada per a cada client, protegida per un sistema d'autentificaciˇ basat en un nom d'usuari i contrasenya.

Amb el seu concurs, es fan els encÓrrecs de traducciˇ i es recullen. Tanmateix, es fa un seguiment de l'estat en el que es troba cada encÓrrec i es concreten les relacions comercials i financeres.

Aquesta visita els mostrarÓ com Ús i com funciona realment la zona privada del client.

Servei gratu´t d'apunts de traducciˇ Lexpress

Amb el servei gratu´t d'Apunts de Traducciˇ Lexpress1 pot enviar documents des de 1000 fins 2400 bytes (0.5 i 1 pÓgines, aproximadament2) en espanyol i obtenir gratu´tament apunts de traducciˇ en catalÓ del document.

Aquest servei treballa de manera efectiva un hora al dia, descomptats els festius i caps de setmana, entre les 11.00 i les 12.00 del migdia (hora espanyola). Els documents sˇn processats en ordre estricte d'arribada i els apunts corresponents dipositats a la safata de sortida per la seva recollida per part dels visitants.

Aquest accÚs gratu´t Ús an˛nim. La zona de treball Ús comuna per totes les persones que en fan ˙s i per tant no tÚ la privadesa que hi ha a la zona de clients real.

Els documents originals enviats des de la safata d'entrada no poden ser accedits per cap usuari, per˛, d'altra banda, els apunts de traducciˇ generats a partir d'aquests documents quedaran exposats a la safata de sortida i accessibles a tothom que usa el servei.


1 L'empresa es reserva el dret de fer cessaciˇ d'aquest servei gratu´t en el moment que li sembli oport˙. Aquest servei es realitza sense cap tipus de garantia de cap ordre i T6 EstÓndard LingŘÝstic SL no podrÓ ser imputada per danys, desperfecte o responsabilitat derivada de l'us d'aquest servei.
2 Computem el nombre de pÓgines assumint que una pÓgina d'un fitxer de text ocupa aproximadament 2 kilobytes.
Versiˇ per imprimir *   
  
Nombre de visites:
5126855